Het liefst zie ik dat Sneijder dat samen zou gaan doen met Van Nistelrooy

"Het liefst zie ik dat Sneijder dat samen zou gaan doen met Van Nistelrooy"

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 15:44do 21-01-2021 om 15:44

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 15:54do 21-01-2021 om 15:54

Jan Gösgens, technisch manager van FC Den Bosch, ziet een samenwerking met Wesley Sneijder wel zitten. Sneijder zou daarover in gesprek zijn met Den Bosch. Welke rol de 133-voudig international moet gaan spelen binnen de club, is nog niet helemaal duidelijk.

"Ik kan er niet zoveel over vertellen, behalve dat ik alleen maar toejuich dat er mensen zijn die de club willen helpen", vertelt Gösgens voor de camera van ESPN. "Of dat nou Wesley Sneijder is of Ebert Dollevoet. Als Wesley de club wil helpen op welke manier dan ook, dan moeten we dat gewoon toejuichen. Ik ben er alleen maar positief over."

Gösgens hoopt op meer steun voor Den Bosch, vooral van voormalig spelers van de club: "Wat ik zeker toejuich is dat oud-spelers clubs gaan helpen. Ik vind dat dat in Nederland veel te weinig gebeurt. Het liefste zie ik dat Sneijder dat samen zou gaan doen met Ruud van Nistelrooy, een icoon van deze club. We moeten namelijk perspectief hebben. Iedereen accepteert een seizoen als dit voor een jaartje, maar er moet weer een stip aan de horizon komen zodat we weer vooruit kunnen. Dit houden de supporters, sponsoren en ook wij binnen de organisatie geen jaren vol."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws