'Welkom, Thibaud': Fortuna Sittard presenteert winterversterking

'Welkom, Thibaud': Fortuna Sittard presenteert winterversterking

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 12:16vr 22-01-2021 om 12:16

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Thibaud Verlinden. De 21-jarige Belg tekende vrijdag voor anderhalf jaar, tot de zomer van 2022. Hij komt over van Stoke City.

Verlinden is een buitenspeler. Hij kijkt uit naar zijn avontuur bij Fortuna. "Na zes seizoenen in Engeland is het tijd voor een nieuwe uitdaging en Fortuna Sittard sluit perfect aan op mijn ambities. Het Nederlandse voetbal is een goede leerschool voor buitenspelers. De transfer naar Sittard is in mijn ogen dan ook een logische stap. Ik kijk enorm uit naar mijn tijd hier."

"We zijn vanzelfsprekend tevreden met de keuze van Thibaud voor Fortuna Sittard", legt technisch manager Sjoerd Ars uit. "Het is een type buitenspeler die goed past in de Nederlandse competitie. Snel, technisch vaardig en sterk in de 1-op-1. Hij heeft wat pech gehad met blessures, maar krijgt nu de kans om zich te laten zien in het geel-groen."

Verlinden doorliep de jeugdopleiding van Stoke City en werd tussentijds verhuurd aan St. Pauli. Een doorbraak bij Stoke zat er niet in.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws