Vitesse ziet 'nuttige speler' vertrekken: 'We begrijpen ook zijn honger'

Vitesse ziet 'nuttige speler' vertrekken: 'We begrijpen ook zijn honger'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 16:45vr 22-01-2021 om 16:45

'Nuttige speler' Thomas Buitink maakt het seizoen af PEC Zwolle. Vitesse-directeur Johannes Spors heeft er echter alle vertrouwen in dat de spits alsnog gaat slagen in Arnhem.

Buitink kwam er te weinig aan te pas bij Vitesse en koos met een transfer naar PEC eieren voor z'n geld. "Thomas is een goede en hele nuttige speler. Het is niet voor niets dat hij dit seizoen al veertien competitiewedstrijden en beide bekerduels in actie is gekomen", zegt Spors op de clubsite van Vitesse.

"We begrijpen echter ook zijn honger naar meer speelminuten. De constructie zoals deze nu vorm is gegeven, past daarom voor iedereen het beste. We hopen dat Thomas veel ervaring op gaat doen bij PEC Zwolle, zodat hij met nog meer bagage volgend seizoen terugkeert en dan weer van waarde gaat zijn voor ons", aldus Spors.

"Zoals ik vaker heb gezegd, is Vitesse mijn club en wil ik er alles aan doen om hier te slagen", zegt Buitink. "Die missie blijft hetzelfde en daarom heb ik mijn contract verlengd. Tegelijkertijd verlang ik naar meer speelminuten. Dat heb ik nodig voor mijn ontwikkeling en ik hoop die minuten bij PEC Zwolle te kunnen vinden. Met hopelijk veel overwinningen en doelpunten op zak, wil ik volgend seizoen als een completere en meer ervaren speler terugkeren bij Vitesse."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws