'Overmars wil dat Bosz terugkeert bij Ajax, dat is geen geheim in Amsterdam'

'Overmars wil dat Bosz terugkeert bij Ajax, dat is geen geheim in Amsterdam'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 22:30vr 22-01-2021 om 22:30

Marc Overmars zou Peter Bosz graag terug willen halen naar Ajax. Dat zegt Mike Verweij, clubwatcher van de Amsterdammers namens De Telegraaf. Trainer Erik ten Hag staat naar verluidt in de belangstelling van Borussia Mönchengladbach.

De interesse van de Duitsers leidt in de Voetbalpodcast van De Telegraaf tot een discussie over zijn eventuele opvolging bij Ajax. "Overmars wil één iemand heel erg graag terugzien", laat Verweij weten. "Het zijn ook vrienden. Hij zou heel erg willen dat Peter Bosz terugkomt, dat is geen geheim in en om Amsterdam. Maar of dat gaat lukken.."

De Apeldoorner is op dit moment trainer bij Bayer Leverkusen en doet het daar uitstekend. Ook is het nog lang niet zeker dat Ten Hag vertrekt uit Amsterdam. Zeker is in ieder geval wel dat de Tukker niet voortijdig weg zal gaan. "Het zou wel heel gek zijn om hem nu te verkopen", zegt Verweij. "Je zit vol in de kampioensrace."

Toch klinkt er een maar. "Ik ken Overmars inmiddels een klein beetje. Als hij voor Ten Hag een goede prijs kan krijgen, dan gaat hij hem nu verkopen. Maar volgens mij is daar op dit moment geen sprake van."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws