Driessen: 'Denk dat het verstandig is dat Ajax en Ten Hag uit elkaar gaan'

Driessen: 'Denk dat het verstandig is dat Ajax en Ten Hag uit elkaar gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 17:45vr 22-01-2021 om 17:45

Chef sport Valentijn Driessen van De Telegraaf adviseert Erik ten Hag en Ajax om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Hij reageert ook op de vermeende belangstelling van Borussia Mönchengladbach.

Ten Hag is drie jaar trainer van Ajax en beleefde met het bereiken van de halve finale van de Champions League het absolute hoogtepunt in Amsterdam. "Iedereen komt steeds terug op die halve finale. Er is een enorm budget bij Ajax en daar heeft hij die prijzen mee gewonnen. Na de wedstrijd tegen Chelsea (4-4, red.) is het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gegaan. Ze willen veel, maar het is allemaal niet zo indrukwekkend meer", zegt Driessen in een item van De Telegraaf.

"Ik denk dat het verstandig is dat hij en Ajax na dit seizoen uit elkaar gaan. Het is uitgewerkt. Ik vraag me sowieso af of er chemie is geweest tussen de spelers en de trainer. Het is goed als de wegen scheiden."

Volgens BILD heeft Ten Hag met Gladbach gesproken. De Bundesliga-club zoekt een opvolger voor Marco Rose, die waarschijnlijk vertrekt. "BILD zuigt zelden iets uit z'n duim. Zeker op voetbalgebied zijn ze heel goed geïnformeerd. Dus ik geloof direct dat er inleidende gesprekken zijn geweest. Ik vind Dortmund beter bij hem passen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Driessen?

Ja
68%
Nee
32%
(3413 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws