Ajax wacht 'struggle' met Raiola: 'Lukt 't niet, moet je overwegen om te verkopen'

Ajax wacht 'struggle' met Raiola: 'Lukt 't niet, moet je overwegen om te verkopen'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 09:44za 23-01-2021 om 09:44

Ajax wacht nog een flinke krachttoer om het contract van Ryan Gravenberch te verlengen. Dat stelt De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij. De achttienjarige middenvelder ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam.

"Hij heeft een heel hoog salaris. Bij zijn eerste contract zijn er al bedragen betaald die normaal niet aan jeugdspelers worden betaald. En inmiddels heeft hij verlengd, dus Gravenberch is al een grootverdiener bij Ajax. Niet op het niveau van Ziyech destijds en Tadic, maar hij verdient wel heel goed", zegt de Ajax-watcher in de voetbalpodcast van de krant.

Volgens Verweij zou Ajax de verbintenis van Gravenberch heel graag nog eens willen verlengen. Dat beloven echter stevige onderhandelingen te worden met zaakwaarnemer Mino Raiola. "Met Raiola is dat altijd een enorme struggle. En lukt het niet, dan moet je bijna gaan overwegen om hem in 2021 te verkopen met nog een tweejarig contract."

Verweij weet dat de Europese topclubs op het vinkentouw zitten. "Hij wordt met hele grote clubs in verband gebracht. Als je het fysiek van Gravenberch ziet voor een achttienjarige, echt een topatleet. Juventus wordt geroepen, hij wordt gevolgd door alle grote clubs. Dat is ook logisch, want als je op je achttiende al weken de beste speler bent bij Ajax, dan is dat normaal."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws