VVV-Venlo presenteert nieuwe speler: Een schat aan ervaring

VVV-Venlo presenteert nieuwe speler: "Een schat aan ervaring"

23-01-2021 21:12
41

VVV-Venlo heeft zich per direct versterkt met Christos Donis. De Griekse middenvelder wordt gehuurd van het Italiaanse Ascoli.

VVV zocht al een tijdje naar een centrale middenvelder en heeft die met Donis gevonden. "Toen VVV-Venlo interesse toonde in mijn diensten, was ik verheugd: een club uit de Nederlandse Eredivisie. Ik kende de club al een beetje. Vorig jaar speelden we in de voorbereiding nog met Panathinaikos in Venlo", zegt Donis op de clubsite van VVV.

"En uiteraard heeft mijn landgenoot Georgios Giakoumakis de club ook in Griekenland op de kaart gezet. Ik heb enorm veel zin om bij VVV-Venlo aan de slag te gaan en de club in deze spannende fase van de competitie bij te staan."

"We waren al een tijdje op zoek naar een speler die het middenveld kan versterken", zegt technisch manager Stan Valckx. "In Christos hebben we precies de speler gevonden die we zochten: hij is een fysiek sterke centrale middenvelder met veel loopvermogen. Een échte box-to-box player. Christos is tevens een jongen die een schat aan ervaring meebrengt op zijn 26e. Zijn opleiding bij Panathinaikos, zijn ervaring op het hoogste niveau in Griekenland en zijn buitenlandse avonturen, hebben hem wat dat betreft enorm veel opgeleverd. Wij zijn blij dat we hem naar De Koel hebben kunnen halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie