'We doen altijd ons best om de supporters van Ajax happy te maken'

'We doen altijd ons best om de supporters van Ajax happy te maken'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 16:13zo 24-01-2021 om 16:13

Ryan Gravenberch geeft complimenten aan Fortuna Sittard. Hij vond de ploeg van Sjors Ultee sterk spelen tegen Ajax, al had zijn ploeg de kansen gewoon af moeten maken.

"Het was niet ons beste potje. Hoe het komt? We hebben veel kansen gehad die we niet af hebben gemaakt. Het positiespel was ook niet echt best. Dus volgende keer moeten we dat beter doen. Het was niet onze dag. Maar we hebben wel drie punten, dat is het belangrijkste", zegt Gravenberch tegen AT5.

"Het is een kwestie van de kansen afmaken. We hebben vijf, zes, of misschien wel acht 100% kansen gehad. Als die er niet in gaan, maak je het jezelf moeilijk. Dan komen ze terug en wordt het een vechtpotje. Ik vond Fortuna niet slecht spelen, ze hebben het goed gedaan. De complimenten aan hen", zegt de middenvelder.

Ondanks dat er geen publiek aanwezig is, probeert Gravenberch er toch wat van te maken. "Er zijn geen fans, maar m'n vrienden en familie kijken ook mee. Dat heb ik wel in m'n achterhoofd. De fans kijken ook. We doen altijd ons best om hun ook happy te maken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws