Breaking news

Atlético en Real houden elkaar in bedwang, Barça winnaar van Madrileense derby

'Bij ons gaf Ten Hag voor de camera geen harde ontkenning, bij ESPN wel'

'Bij ons gaf Ten Hag voor de camera geen harde ontkenning, bij ESPN wel'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 09:41ma 25-01-2021 om 09:41

Erik ten Hag staat op een lijst met drie kandidaten bij Borussia Mönchengladbach, claimt NOS-commentator Arno Vermeulen. Rafael van der Vaart zou het een riskante overstap vinden.

Het Duitse BILD pakte afgelopen vrijdag uit met het nieuws dat Ten Hag een verkennend gesprek heeft gevoerd met Gladbach. De Duitse club is op zoek naar een opvolger van Marco Rose, die naar verluidt op weg is naar Borussia Dortmund.

"Hij staat op een lijst met drie kandidaten", zegt Vermeulen bij Studio Voetbal. "Volgens Duitse collega's is er echt contact geweest. Bij ons gaf Ten Hag voor de camera geen harde ontkenning, bij ESPN wel."

Van der Vaart zou het niet de beste keuze vinden voor Ten Hag. "Bij Gladbach kan het alleen maar slechter gaan. Geen handige keuze. Het is geen ploeg in nood. Dortmund zou wat dat betreft een betere keuze zijn. Die spelen slecht."

"Dortmund is een club in problemen, Gladbach speelt juist erg goed. Ik zou dat niet doen", beaamt Theo Janssen. Ten Hag ligt tot medio 2022 vast bij Ajax. Pierre van Hooijdonk: "Marc Overmars zal er alles aan doen hem te behouden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws