Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

Komst Jörgensen-vervanger bij Feyenoord 'uitgesloten': 'Zo hard rode cijfers in'

Komst Jörgensen-vervanger bij Feyenoord 'uitgesloten': 'Zo hard rode cijfers in'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 19:23ma 25-01-2021 om 19:23

Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, meldt dat Galatasaray weldegelijk interesse heeft in Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen. Het is nog niet concreet en het contact is er 'via via', maar er bestaat een mogelijkheid dat de Deen deze winter uit Rotterdam vertrekt.

"Het is allerminst zeker, maar het is ook niet uitgesloten", begint Gouka aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN. "Frank Arnesen heeft verteld dat er wel wat beweging rond hem was, via via noemde hij dat. Niet concreet, maar dat kan het wel worden. Galatasaray is de club die informeert, maar dat gaat dan via via. Ze moeten zelf ook nog wat ruimte creëren om een speler te kunnen halen. Het is niet uitgesloten dat ze dat lukt en dat Jörgensen dan weggaat."

Gouka verwacht niet dat Feyenoord in de weg gaat liggen, mochten ze een acceptabel bod krijgen voor de spits. "Ik heb zelf wel het idee dat wanneer Feyenoord wat kan verdienen aan hem, dat hij mag vertrekken. Ik denk dat het om een paar miljoen gaat. Niet meer de zeventien miljoen van drie jaar geleden", aldus Gouka, die niet verwacht dat er bij een vertrek een vervanger wordt aangetrokken. "Ik denk dat het uitgesloten is. Ze gaan nu zo knetterhard die rode cijfers in... Of er moet een buitenkansje zijn die niets kost."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Feyenoord Jörgensen van de hand doen?

Ja
79%
Nee
21%
(2685 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws