Ontslagen Lampard komt met statement na vertrek bij Chelsea

Ontslagen Lampard komt met statement na vertrek bij Chelsea

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 21:17ma 25-01-2021 om 21:17

Frank Lampard heeft een eerste reactie gegeven op zijn ontslag bij Chelsea. De club stuurde hem maandag de laan uit. Lampard zegt teleursteld te zijn.

Chelsea had er geen vertrouwen in dat onder Lampard betere resultaten zouden worden bereikt en ontsloeg hem. "Allereerst wil ik de fans bedanken voor hun ongelooflijke steun die ik de afgelopen achttien maanden heb gekregen. Ik hoop dat ze weten wat dat voor met betekent", laat Lampard weten.

"Toen ik deze klus aannam, was ik op de hoogte van de uitdagingen die voor me lagen binnen de club. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en op de jeugdspelers die de stap naar het eerste hebben gezet. Zij zijn de toekomst van de club."

"Ik ben teleurgesteld dat ik niet de tijd heb gekregen om de club naar een volgend niveau te brengen", vervolgt Lampard. "Ik wil meneer Abramovich (eigenaar Chelsea, red.) bedanken, de directie, de spelers, mijn technische staf en iedereen bij de club voor hun harde werk en toewijding. Zeker in deze onvoorspelbare en lastige tijden. Ik wens het team en de club al het succes in de toekomst."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws