Memphis spreekt jonge relschoppers in Nederland aan: 'Niet de oplossing man'

Memphis spreekt jonge relschoppers in Nederland aan: 'Niet de oplossing man'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 15:29di 26-01-2021 om 15:29

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 15:39di 26-01-2021 om 15:39

Memphis Depay heeft via Twitter gereageerd op de rellen van de afgelopen dagen in Nederland. De Olympique Lyon-aanvaller spreekt zijn afkeer uit en hoopt dat jongeren zich niet gaan verlagen tot dat niveau.

De rellen in Nederland van de afgelopen dagen houden het hele land bezig. In meerdere steden zorgden mensen voor chaos, onder meer in Rotterdam, Zwolle en Eindhoven. Memphis hoopt dat mensen zich niet verlagen tot dat niveau en richt zich daarbij vooral op de jongeren in Nederland.

'Mensen hun winkels plunderen, auto's vernielen is niet de oplossing man', laat hij weten middels een bericht op Twitter. 'Kan niet voor een grown man bepalen wat hij met z'n tijd doet maar voor alle young people don't do it', laat de aanvaller van het Nederlands elftal aan de Nederlandse jongeren weten.

Eerder lieten verschillende supportersverenigingen van Nederlandse clubs al weten een oogje in het zeil te gaan houden in de verschillende steden. "We blijven zolang als het nodig is. Ook na 21.00 uur. Daar hebben we wel een boete voor over. Dit is onze stad en die laten we niet vernielen", werd een supporter van de harde kern van Willem II geciteerd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Memphis Depay

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws