Bannis deelt sneer uit richting Feyenoord: 'Voelde me aan de kant geschoven'

Bannis deelt sneer uit richting Feyenoord: 'Voelde me aan de kant geschoven'

26-01-2021 17:05 Laatste update: 17:11
70

Naoufal Bannis maakt het seizoen op huurbasis af bij FC Dordrecht. De Feyenoord-aanvaller geeft aan dat hij zich bij de club uit Rotterdam aan de kant geschoven voelde, nadat hij in de eerste seizoenshelft een aantal keer mocht laten zien wat hij in zijn mars had.

Bannis maakt, net als Mikael Johnson en Bernardo Silva, het seizoen af in Dordrecht. Hij is in gesprek met RTV Rijnmond eerlijk wanneer hem gevraagd wordt naar Feyenoord. "Ik voelde me bij Feyenoord toch een beetje aan de kant geschoven." De aanvaller werd ook in verband gebracht met PEC Zwolle. "Maar de keuze viel op iemand anders. Bij mij is het graag of niet. Bij Dordrecht heb ik zekerheid op minuten en dat is beter dan alleen maar trainen bij Feyenoord."

Bannis maakte in de eerste seizoenshelft regelmatig minuten bij Feyenoord, maar na de komst van Lucas Pratto en de rentree van Luis Sinisterra had hij nog maar weinig zicht op speeltijd in Rotterdam. "Ik had wel verwacht meer minuten te maken. Ik voelde mij goed en uiteindelijk toen die nieuwe spits werd gehaald ben ik om eerlijk te zijn een beetje aan de kant gezet. Vandaar dat ik deze keuze heb gemaakt", sluit Bannis af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie