Journalist slingert nieuw Messi-gerucht de wereld in: 'Bron is zeer betrouwbaar'

Journalist slingert nieuw Messi-gerucht de wereld in: 'Bron is zeer betrouwbaar'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 22:32di 26-01-2021 om 22:32

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 22:34di 26-01-2021 om 22:34

Geoffroy Garétier, journalist van het Franse Canal +, beweert dat Lionel Messi op Franse les zit. De Argentijnse superster wordt de laatste weken in verband gebracht met een zomerse overstap naar Paris-Saint Germain.

"Lionel Messi en zijn hele gezin, zijn vrouw en kinderen, nemen Franse les", zegt Garétier in gesprek met Le Figaro. 56-jarige journalist twijfelt niet over de zuiverheid van het gerucht. "De bron is in mijn ogen zeer betrouwbaar", vertelt Garétier stellig.

Eerder deze week vertelde PSG-middenvelder Leandro Paredes dat zijn club Messi probeert los te weken bij FC Barcelona. Volgens Paredes zou de aanwezigheid van Mauricio Pochettino ook een rol spelen bij een eventuele overstap naar Parijs. Ook de technisch directeur van Paris, Leonardo, liet weten dat Messi op een transferlijstje staat bij zijn club. Een akkoord zou volgens de directeur echter nog ver weg zijn.

De situatie rondom Messi is inmiddels bekend: de aanvoerder van Barça wilde afgelopen zomer graag vertrekken bij de club, maar toenmalig president Josep Maria Bartomeu ging voor een vertrek van de vedette liggen. Het contract van Messi loopt komende zomer af bij Barcelona.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws