Embolo alsnog bestraft: spits moet flink dokken na aanwezigheid op illegaal feest

Embolo alsnog bestraft: spits moet flink dokken na aanwezigheid op illegaal feest

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 00:05wo 27-01-2021 om 00:05

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 00:14wo 27-01-2021 om 00:14

Breel Embolo moet flink dokken. Borussia Mönchengladbach heeft de spits namelijk een enorme boete gegeven, omdat hij de coronaprotocollen heeft overtreden. Om welk bedrag het precies gaat, laat Gladbach in het midden

Vorige week werd Embolo opgepakt na een illegaal feest. Nadat de politie ter plekke kwam op de locatie van het feest, zou de Zwitser een aangrenzend appartement binnen zijn gevlucht. Toen de agenten het betreffende appartement binnenvielen, troffen ze Embolo naar verluidt in een badkuip aan.

Embolo ontkende eerst aanwezig te zijn geweest op het feest, maar krijgt desondanks straf van Gladbach. In een statement reageert technisch directeur Max Ebrl op de situatie. "Met zijn ondoordachte en verkeerde gedrag op de avond na het duel met VfB Stuttgart, heeft Breel zich niet gehouden aan de afspraken die voor iedereen in ons land gelden", zegt Eberl.

Erbl rept van een geldstraf die Embolo 'hard raakt'. "Dat hebben we hem maandag verteld en hij heeft de straf geaccepteerd." De huidige nummer vijf van de Bundesliga deelt niet om welk bedrag het gaat. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws