FC Groningen zet in op aanvaller: 'Lijkt me logisch dat we er alles aan doen'

FC Groningen zet in op aanvaller: 'Lijkt me logisch dat we er alles aan doen'

27-01-2021 11:20 Laatste update: 11:52
65

Danny Buijs hoopt in de laatste dagen van de winterse transferperiode nog een aanvaller te kunnen verwelkomen bij FC Groningen. Dat laat de trainer aan Voetbal International weten na de 3-0 zege op ADO Den Haag.

Buijs deelt zijn zorgen over de breedte van de selectie. "We misten tegen ADO een paar jongens met lichte blessures. Als de groep compleet is, kunnen wij een uitstekend niveau halen op de training. Maar als er een paar wegvallen, moeten we de groep aanvullen vanuit de Onder-21", zegt de Groningen-trainer tegen VI. "Dan zie je dat het niveau een stuk minder wordt. Dat kunnen we ons eigenlijk niet permitteren."

Als het aan Buijs ligt, slaat technisch directeur Mark-Jan Fledderus nog voor het einde van de transferperiode een grote slag. "We hebben het al maanden over een nieuwe aanvaller die we erbij willen, ik hoop dat dat deze week nog gaat lukken. We zijn daar namelijk onderbezet", verklaart hij. "Arjen Robben heeft vanaf het begin van het seizoen niet meer gespeeld en is voorlopig niet inzetbaar, Alessio Da Cruz is nog op de weg terug, Patrick (Joosten, red.) tobt al een tijdje en Remco Balk is naar FC Utrecht. Dus het lijkt me logisch dat we er de komende dagen alles aan doen om er iemand bij te krijgen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie