VI: Vente opnieuw verhuurd door Feyenoord, 'spel' rondom Jörgensen gaande

VI: Vente opnieuw verhuurd door Feyenoord, 'spel' rondom Jörgensen gaande

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 21:06wo 27-01-2021 om 21:06

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 21:28wo 27-01-2021 om 21:28

Dylan Vente gaat Feyenoord vlak voor het einde van de winterse transferperiode tijdelijk verlaten, meldt Voetbal International. De vorig seizoen al aan RKC Waalwijk verhuurde spits zal het seizoen afmaken bij Roda JC.

Vente werd na zijn terugkeer uit Waalwijk binnenboord gehouden: de Rotterdammers wilden hem in het nieuw opgezette O21-team laten spelen. Nu dat elftal voorlopig niet in actie komt, is dus besloten om hem alsnog te verhuren. Naoufal Bannis, Bernardo Silva en Mikael Johnsen werden eerder deze week al bij FC Dordrecht gestald, mogelijk volgt ook Marouan Azarkan: volgens VI wordt hij gevolgd door meerdere Keuken Kampioen Divisie-clubs, waaronder NAC Breda.

Feyenoord laat met Bannis en Vente dus een aantal spitsen tijdelijk vertrekken en moet ondertussen ook vrezen voor een eventuele transfer van een andere aanvalsleider. Het 'spel' rondom Nicolai Jörgensen is nog altijd in volle gang, klinkt het. Galatasaray is geïnteresseerd in de Deen, maar heeft nog niet doorgepakt. Volgens VI zijn er meerdere Turkse topclubs die op de Eredivisie-topscorer van 2016/2017 jagen en zit er ook een Premier League-club achter hem aan. Feyenoord lijkt Jörgensen echter alleen kwijt te willen als het een transfersom voor hem kan incasseren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws