Advocaat roept groep bij elkaar na zeperd: 'Komt steeds op dezelfde jongens neer'

Advocaat roept groep bij elkaar na zeperd: 'Komt steeds op dezelfde jongens neer'

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 00:00do 28-01-2021 om 00:00

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft genoeg gezien na de 3-0 nederlaag tegen sc Heerenveen van woensdagavond. De spelersgroep zal vrijdag bij elkaar zitten om de mindere resultaten van de laatste weken te bespreken.

Feyenoord had de topwedstrijden tegen Vitesse, Ajax en AZ al verloren en werd woensdag bij vlagen overklast door Heerenveen. "Het komt bijna altijd op dezelfde jongens neer die het altijd moeten doen, bijna iedere wedstrijd opnieuw", aldus Advocaat tijdens de persconferentie. "Op een gegeven moment komt er – als het niet loopt – een bepaalde irritatie, naar wie ook."

Dat moment wil De Kleine Generaal dus voor zijn. "Laat ze dat vrijdag maar vertellen, wat ze dwarszit. Want dat is de enige manier om eruit te komen, lijkt mij. Of niet." Advocaat heeft naar eigen zeggen 'wel iets in zijn hoofd'. "Maar ik wil wel graag horen hoe zij (de spelers, red.) het zien. Dat lijkt me ook wel eens aardig. Of ik er vertrouwen in heb dat ik het weer op de rit krijg? Dat weten we vrijdag..."

Advocaat liep pas in zijn 27ste wedstrijd tegen zijn eerste nederlaag als Feyenoord-trainer aan, maar staat inmiddels dus op vier verliespartijen. Zondag wacht de kraker tegen PSV in De Kuip. Na dit seizoen maakt Advocaat plaats voor Arne Slot.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: de magie is uitgewerkt, Advocaat kan beter voortijdig stoppen bij Feyenoord

Eens
56%
Oneens
44%
(1946 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws