De Boer: 'Hij past in het spel van Ajax en PSV, daar misstaat hij niet'

De Boer: 'Hij past in het spel van Ajax en PSV, daar misstaat hij niet'

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 08:48do 28-01-2021 om 08:48

Kees Kwakman en Ronald de Boer verwachten dat Joey Veerman niet lang meer te bewonderen is in het shirt van sc Heerenveen. De ESPN-analisten zien opties in het buitenland, maar ook in de Eredivisie

"Ik denk dat het Spaanse voetbal hem ligt, dat is ook technisch. Daar moet hij het van hebben", begint De Boer na de 3-0 overwinning van Heerenveen op Feyenoord aan tafel bij ESPN. Hij sluit een overstap naar een Duitse club ook niet uit, al heeft hij zijn bedenkingen. "Dat is veel rennen. Dan ligt het eraan bij wat voor ploeg hij terecht gaat komen."

Een stap naar de Eredivisie-top zou De Boer ook geen gekke keuze vinden. "In Nederland zou ik AZ een hele goede ploeg voor hem vinden. Hij past ook in het spel van Ajax en PSV. Als je Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario ziet spelen, dan misstaat Joey niet."

Kwakman is het eens met zijn collega en stelt dat Veerman 'echt een stap moet gaan maken'. "Hij moet dingen verbeteren, absoluut. Daar is hij echt mee bezig, daar wordt hij op gewezen. Als hij met betere voetballers om zich heen gaat spelen, want zo'n voetballer is het echt, dan gaat hij nog beter worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is de beste vervolgstap voor Veerman?

Ajax
37%
PSV
28%
AZ
19%
Club uit Spanje
7%
Club uit Duitsland
3%
Andere club...
7%
(1750 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws