Advocaat heeft duidelijk nieuws voor Kuyt: 'Nee! Daar weet ik niets van'

Advocaat heeft duidelijk nieuws voor Kuyt: 'Nee! Daar weet ik niets van'

Gepubliceerd: vrijdag 29 januari 2021 om 14:51vr 29-01-2021 om 14:51

Dirk Kuyt gaat dit seizoen niet aan de slag als assistent van Dick Advocaat bij Feyenoord. Op het persmoment voor de topper tegen PSV geeft de Feyenoord-trainer duidelijk aan dat Kuyt geen optie is om de rol van Zeljko Petrovic over te nemen.

Wanneer gevraagd wordt naar een mogelijke rol voor Kuyt in zijn technische staf, reageert Advocaat kortaf. "Daar weet ik niets van, ik weet niets over Dirk Kuyt." Advocaat denkt niet dat het ervan gaat komen. "Nee! Ik denk niet dat het zo is."

Petrovic werd vrijdagmiddag aangekondigd als de opvolger van de ontslagen Adrie Koster bij Willem II. "Dat is geweldig en een zeer goede keuze van Willem II. Het is een zeer bezeten man, die hopelijk zijn manier van werken op die spelers kan overbrengen. Ik ben blij dat hij die kans heeft gegrepen", aldus Advocaat.

De Feyenoord-trainer wil de komende dagen een vervanger voor Petrovic naar De Kuip halen. "We hebben van tevoren afgesproken dat wanneer Petrovic een fulltime baan kon krijgen bij een goede club, hij mocht gaan. Er komt waarschijnlijk wel iemand bij, maandag." Een naam wil Advocaat nog niet noemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws