ADO haalt bezem door de selectie, club ontbindt contracten van twee spelers

ADO haalt bezem door de selectie, club ontbindt contracten van twee spelers

29-01-2021 19:09 Laatste update: 30-01-2021 13:38
44

ADO Den Haag neemt per direct afscheid van drie selectiespelers. Vrijdagmiddag maakte de club uit de Hofstad al bekend dat Andrei Ratiu terugkeert naar Villarreal en nu is bekend dat ook Nikos Karelis en Emilio Estevez Tsai gaan vertrekken.

Dat meldt ADO via de officiële kanalen. Vrijdagmiddag maakte de huidige nummer zestien van de Eredivisie al bekend dat Ratiu na een huurperiode van een halfjaar terugkeert naar Villarreal. Nu is ook bekend dat Karelis en Estevez Tsai de club gaan verlaten, hun contracten worden met wederzijds goedvinden per direct ontbonden.

De Griekse spits Karelis, die negentien interlands speelde voor het nationale elftal, kwam in de zomer over van het Engelse Brentford FC en kwam tot elf wedstrijden in het shirt van ADO. Estevez Tsai kwam voorafgaand aan dit seizoen over van het Canadese York FC, maar speelde geen minuut in het eerste elftal. ADO bedankt het drietal in een reactie op de website voor hun inzet en wenst ze veel geluk in het zoeken naar een nieuwe sportieve uitdaging.