Kraay jr. schuift nieuwe assistent bij Feyenoord naar voren: 'Zou geweldig zijn'

Kraay jr. schuift nieuwe assistent bij Feyenoord naar voren: 'Zou geweldig zijn'

29-01-2021 19:28 Laatste update: 19:29
66

Hans Kraay jr. denkt dat Robin van Persie de nieuwe assistent wordt van Dick Advocaat bij Feyenoord. De 73-jarige oefenmeester liet vrijdagmiddag in de persconferentie weten dat er in ieder geval een opvolger komt voor de naar Willem II vertrokken Zeljko Petrovic.

"Op de vraag of de nieuwe assistent uit de eigen gelederen moet komen, reageerde Dick een beetje terughoudend", vertelt Kraay in de studio van ESPN. "Dat is een beetje een ja. Ik dacht toen meteen aan Robin van Persie. Dat zou een prachtige man uit eigen gelederen zijn, vind ik."

Na de persconferentie belde Kraay met een collega uit de studio van ESPN die bevestigde dat Van Persie best wel eens de nieuwe assistent zou kunnen worden bij Feyenoord. "Ik zou dat de allerbeste keuze vinden", gaat Kraay verder. "Het is weer een heel ander type. Als ik Arne Slot was, zou ik volle bak inzetten op John de Wolf en Van Persie: twee boegbeelden, twee totaal andere types."

Kraay gaat nog een stapje verder. "Dan hoef je geen andere mensen mee te nemen en kom je als Slot zijnde in een 'Feyenoord-gezin' terecht. Ik zou dat geweldig vinden!"