Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

Alles weer koek en ei tussen selectie en Advocaat: 'Zijn hartstikke gek met hem'

Alles weer koek en ei tussen selectie en Advocaat: 'Zijn hartstikke gek met hem'

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 09:26ma 01-02-2021 om 09:26

Mark Diemers genoot zondagmiddag met volle teugen van de topper tegen PSV. De middenvelder van Feyenoord zag dat het strijdplan van trainer Dick Advocaat perfect werkte tegen de bezoekers uit Eindhoven.

"Scherpe aanvallen, goede loopacties, goede passes", somt de middenvelder het plan van Advocaat op na afloop op de persconferentie, geciteerd door De Telegraaf. "We hoeven een tegenstander niet altijd met prachtig positiespel ondersteboven te spelen. Dan kan ook vanuit de counter."

In de omschakeling bleek Feyenoord zeer dodelijk tegen PSV. Diemers zette de Rotterdammers op voorsprong in De Kuip, na een assist van Lutsharel Geertruida. "Dat was een fantastische bal van Luthsarel. We kwamen er een paar keer goed uit met hele scherpe aanvallen, dat was mooi om te zien", wordt de middenvelder geciteerd door RTV Rijnmond.

Na een week vol hectiek rondom Advocaat en de spelersgroep focust Diemers zich vooral op het belangrijkste. "De trainer is onze trainer en wij zijn harstikke gek met de trainer. Soms heb je wel eens een issue, wat in het veld anders voelt dan langs de kant. Maar je ziet vandaag dat we voor elkaar door het vuur gingen", gaat Diemers verder.

Of Feyenoord nog een rol van betekenis gaat spelen in de strijd om de landstitel laat Diemers in het midden. "We willen sowieso Europees voetbal halen en wie weet kunnen we nog verder naar boven kijken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we aan het eind van de rit staan waar we willen staan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws