'Liverpool stort zich vol overgave in transferzoektocht en komt uit bij Schalke'

'Liverpool stort zich vol overgave in transferzoektocht en komt uit bij Schalke'

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 13:11ma 01-02-2021 om 13:11

Laatste update: maandag 1 februari 2021 om 13:20ma 01-02-2021 om 13:20

Liverpool is bezig met de komst van Preston North End-verdediger Ben Davies, maar wedt op meer paarden. Ozan Kabak (Schalke 04) staat na het afhaken van Sven Botman op de nominatie om de overstap naar Anfield te maken.

Duitse en Engelse media komen maandag, op de laatste dag van de winterse transferperiode, op de proppen met het transfernieuws. Liverpool hoopt de komst van Kabak op korte termijn af te ronden. De onderhandelingen zijn op dit moment nog gaande.

Het is de bedoeling dat Kabak in eerste instantie wordt gehuurd. Bevalt de samenwerking, dan kunnen The Reds de optie tot koop lichten. De Turkse verdediger (20) staat al langer op het lijstje van Liverpool en ondergaat voor de zekerheid maandag in Gelsenkirchen een medische keuring. Schalke wil wel eerst een vervanger aantrekken.

Liverpool heeft dringend behoefte aan extra verdedigers door de blessures van Virgil van Dijk, Joe Gomez en Joël Matip. Om die reden komt waarschijnlijk ook Preston-verdediger Davies naar Anfield. Liverpool werd ook gelinkt aan Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) én Botman (Lille OSC). De Nederlandse verdediger gaat in elk geval nergens heen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws