Vitesse eindelijk verlost van Letsch-slachtoffer: 'Dit is de beste uitkomst'

Vitesse eindelijk verlost van Letsch-slachtoffer: 'Dit is de beste uitkomst'

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 13:40ma 01-02-2021 om 13:40

Vitesse is eindelijk verlost van Max Clark. De Engelse linksback (25) maakt per direct de overstap naar Championship-club Hull City. Hij zat in een uitzichtloze situatie bij Vitesse.

Clark had in Arnhem nog een contract tot komende zomer, maar speelde dit seizoen geen enkele wedstrijd. Trainer Thomas Letsch gaf de voorkeur aan Maximilian Wittek, daarna kwam de talentvolle Mllion Manhoef. Clark verhuisde in de herfst al terug naar Engeland, omdat hij niet meer bij de selectie van Vitesse zat.

"We zijn er blij mee dat we deze deal hebben kunnen sluiten", reageert technisch directeur Johannes Spors. "In een lastige transferperiode is deze stap voor zowel de club als de speler de beste uitkomst. We wensen hem veel succes met de rest van zijn carrière."

Clark werd in de zomer van 2018 door de toenmalige trainer Leonid Slutsky naar Arnhem gehaald. Hij kwam tot 57 wedstrijden. Nu keert hij weer terug naar Hull City. Hij is na Filip Delaveris (Brann Bergen) de tweede speler die Vitesse verlaat deze winter. Met Dominik Oroz en Noah Ohio haalde de club twee versterkingen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws