Lens (33) offert deel van salaris op en vertrekt op huurbasis bij Besiktas

Lens (33) offert deel van salaris op en vertrekt op huurbasis bij Besiktas

01-02-2021 15:25 Laatste update: 15:30
18

Jeremain Lens heeft een nieuwe club gevonden. De 34-voudig Oranje-international verruilt Besiktas voor Fatih Karagümrük, de huidige nummer acht van de Süper Lig.

De 33-jarige Lens kwam dit seizoen pas tot 38 speelminuten in de Turkse competitie. Hij mocht dan ook vertrekken van Besiktas, waar hij nog tot medio 2022 onder contract ligt. Fatih Karagümrük, dat afgelopen seizoen naar het hoogste niveau promoveerde, huurt hem tot het einde van het seizoen van de topclub.

'Wij willen president Ahmet Nur Çebi van Besiktas hartelijk bedanken voor de hulp die hij ons heeft geboden tijdens de transfergesprekken. Daarnaast gaat onze dank uit naar Jeremain Lens zelf, die bereid is geweest een deel van zijn salaris op te offeren om naar onze club over te stappen', zo laat Fatih Karagümrük weten op zijn website.

Lens speelde sinds 2017 voor Besiktas. Eerder kwam de aanvaller uit voor achtereenvolgens AZ, NEC, PSV, Dinamo Kiev, Sunderland en Fenerbahçe. In de vorige transferperiode werd hij door Voetbal International nog in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers voerden wel gesprekken met Besiktas, maar hadden geen geld om hem binnen te halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie