Van den Berg vertrekt bij Liverpool en maakt seizoen af in het Championship

Van den Berg vertrekt bij Liverpool en maakt seizoen af in het Championship

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 21:39ma 01-02-2021 om 21:39

Laatste update: maandag 1 februari 2021 om 21:49ma 01-02-2021 om 21:49

Sepp van den Berg maakt het seizoen af bij Preston North End. Liverpool verhuurt de centrale verdediger aan de Championship-club, vlak nadat bekend is geworden dat Ben Davies de omgekeerde weg bewandelt.

Dat bevestigen beide partijen maandagavond. "Ik kijk ernaar uit en ben blij om hier te zijn", vertelt Van den Berg na zijn overstap naar Preston. "Hopelijk kan ik hier veel wedstrijden spelen en iets goeds bereiken dit seizoen. Ik kijk ernaar uit."

Van den Berg heeft inmiddels rondgekeken op de club en is onder de indruk. "Alles ziet er goed uit. De mensen die ik ontmoet heb zijn erg aardig, ik kijk ernaar uit. De faciliteiten zijn goed, hopelijk kan ik me hier goed ontwikkelen."

Het is niet de eerste deal tussen Preston en Liverpool op Deadline Day. Eerder bewandelde centrale verdediger Davies al de omgekeerde weg. Hij moet de defensieve zorgen van de ploeg van manager Jürgen Klopp verlichten. Virgil van Dijk, Joe Gomez en Joël Matip zijn de komende tijd niet beschikbaar vanwege blessures.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws