Neymar wil samen met 'broer' Mbappé bij PSG blijven: 'Er is veel veranderd'

Neymar wil samen met 'broer' Mbappé bij PSG blijven: 'Er is veel veranderd'

Gepubliceerd: dinsdag 2 februari 2021 om 08:36di 02-02-2021 om 08:36

Neymar heeft een einde gemaakt aan alle transferverhalen. De Braziliaan stelt dat hij gelukkig is bij Paris Saint-Germain en niet langer wil vertrekken. Hij hoopt dat ook zijn 'broertje' Kylian Mbappé zijn contract bij de Franse miljoenenformatie zal verlengen.

Neymar flirtte de afgelopen jaren meermaals met een terugkeer naar FC Barcelona, maar daar is nu geen sprake meer van. Volgens Franse media wil de 28-jarige aanvaller zijn medio 2022 aflopende contract bij PSG verlengen. "Ik ben echt gelukkig", zegt hij zelf tegen TF1. "Er is veel veranderd. Ik kan niet precies zeggen waarom, maar ik voel me gelukkig. Ik heb mij aangepast en voel mij kalmer. Ik wil bij PSG blijven."

De 103-voudig Braziliaans international hoopt dat Mbappé zijn voorbeeld volgt. De 22-jarige wereldkampioen loopt eveneens in 2022 uit zijn contract en wordt begeerd door Real Madrid. "We zijn broers. We houden ervan om met elkaar te spelen. Ik wil het beste in hem naar boven brengen. Hij is een Golden Boy, en zo noem ik hem ook. Hij is echt van goud, hij heeft een groot hart."

"Als voetballer weet iedereen wat hij waard is", vervolgt Neymar over Mbappé. "Maar ook buiten het veld is hij geweldig. Hij lacht altijd, is blij en wil plezier hebben. We lijken wat dat betreft op elkaar en moeten honderd procent gelukkig zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws