'Ook City hoopt nog steeds op Messi en kiest andere aanpak dan 'luid' PSG'

'Ook City hoopt nog steeds op Messi en kiest andere aanpak dan 'luid' PSG'

Gepubliceerd: maandag 8 februari 2021 om 16:30ma 08-02-2021 om 16:30

Manchester City hoopt Lionel Messi na dit seizoen aan de selectie toe te kunnen voegen. The Citizens houden zich op de achtergrond en kiezen daarmee voor een andere benadering dan Paris Saint-Germain.

Het City van trainer Pep Guardiola stond al vooraan in de rij toen Messi afgelopen zomer openlijk twijfelde aan zijn toekomst bij Barcelona en de Engelsen hebben de hoop op zijn komst nog altijd niet opgegeven. Dat weet ESPN te melden. City kiest er wel bewust voor om op de achtergrond te blijven en denkt op die manier de meeste kans te maken.

Paris Saint-Germain, de andere grote kanshebber op de handtekening van Messi, pakt het heel anders aan. Er klinken vaak geluiden uit Parijs dat zij de superster graag zouden willen inlijven, maar 'bronnen binnen Barcelona' zeggen tegen ESPN dat dit de verkeerde aanpak is. Messi zou alle media-aandacht maar niets vinden.

Het zou ook nog steeds kunnen dat Messi bijtekent in Catalonië. Zijn contract loopt na dit seizoen af en trainer Ronald Koeman heeft al aangegeven dat hij graag zou hebben dat zijn sterspeler blijft, maar dat de beslissing aan het einde van het seizoen aan Messi zelf is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat zou jij Messi aanraden?

Naar PSG gaan
25%
Naar City gaan
24%
Bij Barça blijven
51%
(2338 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws