'Lachwekkend' Ajax en 'belachelijke' Onana: 'Pilletje van vrouw, lik mijn reet'

'Lachwekkend' Ajax en 'belachelijke' Onana: 'Pilletje van vrouw, lik mijn reet'

Gepubliceerd: maandag 8 februari 2021 om 19:13ma 08-02-2021 om 19:13

Piet Keur en Barry van Galen hebben geen goed woord over voor Ajax en Andre Onana. De twee oud-profvoetballers stellen dat de sluitpost van de Amsterdammers echt wel wist wat hij aan het doen was, toen hij een verboden pilletje innam.

Keur richt zich in eerste instantie op de clubleiding van Ajax, dat blunderde met recordaanwinst Sébastien Haller. "22 miljoen euro en hem dan vergeten in te schrijven, haha", lacht Keur voor de camera van NH Sport. "Het is toch voor een club als Ajax, die altijd pretendeert de beste te zijn in alles, lachwekkend. Met Onana ook: dat is helemaal belachelijk. Ik heb een pilletje genomen van mijn vrouw. Lik mijn reet. Je verdient miljoenen, het is gewoon gelul. Het is een maskeringsmiddel voor iets wat hij gedaan heeft."

Van Galen is het eens met Keur en denkt dat Onana precies wist wat hij aan het doen was. "Als ze gepakt worden, dan komen ze allemaal met uitleg. Het slaat helemaal nergens op. Je weet echt wel wat je pakt, die doosjes staan allemaal kleuren op. Dat zie je zo", geeft hij aan.

Vorige week vrijdag werd bekend dat Onana twaalf maanden niet mag voetballen, omdat hij een pilletje met het verboden middel furosemide had ingenomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws