Real Madrid liet opvallend voorstel lopen: '13,5 miljoen, eerste recht op Koundé'

Real Madrid liet opvallend voorstel lopen: '13,5 miljoen, eerste recht op Koundé'

Gepubliceerd: donderdag 11 februari 2021 om 23:58do 11-02-2021 om 23:58

Jules Koundé speelt sinds 2019 voor Sevilla, maakt wekelijks veel indruk in de Primera División en is één van de meest nadrukkelijk gevolgde centrale verdedigers van Europa. Ook Real Madrid wordt voorzichtig aan hem gelinkt: De Koninklijke heeft echter verzuimd om een eerste optie op de 22-jarige Fransman af te dwingen.

Sevilla nam afgelopen zomer middenvelder Óscar Rodríguez over van Real Madrid: tijdens die onderhandelingen viel ook de naam van Koundé, onthult zaakwaarnemer Pedro Riesco in gesprek met Radio Marca. "Real Madrid vroeg vijftien miljoen euro voor hem, maar Sevilla probeerde de prijs te drukken: 13,5 miljoen én het eerste recht om Koundé over te nemen", vertelt hij. "Ze hadden toen een grote stap kunnen zetten."

Of dit een dure vergissing is, zal de nabije toekomst uit moeten wijzen: Real Madrid dreigt meubelstukken Sergio Ramos en Raphaël Varane namelijk kwijt te raken en lijkt dringend op zoek te moeten gaan naar nieuwe centrale verdedigers. Koundé ligt nog tot medio 2024 vast in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Woensdagavond viel hij op in het bekerduel met FC Barcelona, met een doelpunt na een op eigen helft ingezette solo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws