Klopp geeft zich gewonnen met Liverpool in titelstrijd: 'Ik kan het niet geloven'

Klopp geeft zich gewonnen met Liverpool in titelstrijd: 'Ik kan het niet geloven'

13-02-2021 18:42 Laatste update: 19:36
33

Liverpool-manager Jürgen Klopp gelooft niet meer in de titelkansen van zijn ploeg. The Reds verloren zaterdag op bezoek bij Leicester City voor de derde keer op rij in de Premier League. Liverpool staat nu tien punten achter op koploper Manchester City, dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld.

Na afloop van het verloren duel met Leicester kreeg Klopp de vraag of hij en Liverpool zich gewonnen geven in de titelstrijd. "Ja", reageerde de Duitser in gesprek met meerdere Engelse media. "Ik kan het niet geloven, maar ja. Ik denk niet dat we het gat nog kunnen dichten dit seizoen, om eerlijk te zijn."

Liverpool kreeg tegen Leicester ook geen hulp van de arbitrage. James Maddison scoorde uit een vrije trap voor The Foxes, alleen leken meerdere spelers van Leicester hinderlijk buitenspel te staan. De VAR keek naar het voorval, maar keurde de treffer niet af.

"We kunnen fouten van de VAR niet vermijden", reageert Klopp daarop. "Maar alle andere dingen die wel in onze handen liggen bij de tegengoals, moeten we voorkomen. Doordat we in twee keer mis zaten, kon Leicester twee doelpunten maken."