Kramer: 'Als je Martin alleen al bezig hoort bij de warming-up, zegt heel veel'

Kramer: 'Als je Martin alleen al bezig hoort bij de warming-up, zegt heel veel'

Gepubliceerd: zondag 14 februari 2021 om 22:23zo 14-02-2021 om 22:23

ADO Den Haag heeft deze winter een opvallende verschijning in huis gehaald: Martin Fraisl heeft na zijn eerste twee Eredivisie-wedstrijden al naam gemaakt in de Eredivisie. De Oostenrijkse doelman pakte tegen PSV uit met de ene na de andere redding en was bovendien verbaal nadrukkelijk aanwezig.

Fraisl kreeg zaterdag vijftien (!) schoten tussen de palen te verwerken, maar hoefde slechts twee doelpunten te incasseren. De doelman schreeuwde het een paar keer uit na een redding en wilde de vonk ook op zijn teamgenoten over laten springen. "Mijn trainers hebben me ook altijd verteld dat het mijn grootste kracht is", wordt hij geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Ik probeer er altijd voor te zorgen dat mijn teamgenoten vertrouwen voelen, zich geholpen voelen door mij."

Ploeggenoot Michiel Kramer – verantwoordelijk voor de late 2-2 tegen PSV – zag in elk geval dat het goed was. "Als je hem alleen al bezig hoort tijdens onze warming-up, dat zegt heel veel", aldus de routinier, die vaststelde dat ADO behoefte had aan een type-Fraisl. "We hebben mensen nodig die elkaar goed neer kunnen zetten. Als dat van achteruit komt, is dat heel fijn. En hij speelde nu ook nog eens een heel goede wedstrijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft ADO dit seizoen in de Eredivisie?

Ja, direct
30%
Ja, via de play-offs
35%
Nee, degradatie via de play-offs
15%
Nee, directe degradatie
19%
(1863 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws