Lyon blijft stiekem hopen op Memphis-stunt: 'Waarom zou het niet lukken?'

Lyon blijft stiekem hopen op Memphis-stunt: 'Waarom zou het niet lukken?'

Gepubliceerd: donderdag 18 februari 2021 om 12:21do 18-02-2021 om 12:21

Laatste update: donderdag 18 februari 2021 om 12:40do 18-02-2021 om 12:40

Clubpresident Jean-Michel Aulas van Olympique Lyon geeft de strijd om de handtekening van Memphis Depay niet op. De Nederlander hoopt een stap hogerop te maken en wordt al lange tijd in verband gebracht met FC Barcelona, maar tot een transfer kwam het tot op heden nog niet.

Barcelona hoopte Memphis in de winterse transferperiode al naar Camp Nou te halen, maar mist daarvoor de financiële middelen. Memphis beschikt over een aflopend contract in Frankrijk en kan na dit seizoen transfervrij de overstap maken. Hier hoopt Aulas echter een stokje voor te steken. Hij ontkent de eerdere gesprekken tussen Barcelona en Lyon niet. 

"We wilden hem best helpen om een transfer naar Barcelona te maken, maar financieel gezien was het niet mogelijk", begint Aulas in gesprek met de Franse krant Le Progrès. Hij hoopt stiekem dat Memphis zijn aflopende contract bij Lyon gaat verlengen. "Er zijn niet veel spelers zoals hij. Ik heb altijd gewenst dat hij langer bleef, maar onze aanbiedingen hebben hem niet overtuigd. Maar tot het laatste moment blijf ik hopen dat hij zal verlengen voor het volgende seizoen. Dat is op dit moment niet mogelijk, maar waarom zou het niet lukken?"

Lyon komt dit seizoen niet in actie in Europa, maar doet wel uitstekend mee in de titelstrijd in de Ligue 1. De achterstand op koploper Lille OSC is drie punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws