'Ajax heeft met Gravenberch een veel groter talent dan De Jong en De Ligt'

'Ajax heeft met Gravenberch een veel groter talent dan De Jong en De Ligt'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 16:13ma 22-02-2021 om 16:13

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 21:17ma 22-02-2021 om 21:17

Aad de Mos denkt dat Ajax heel veel geld zal verdienen aan Ryan Gravenberch. De gewezen voetbaltrainer voorspelt dat de middenvelder meer op zal leveren dan Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt deden.

De Jong trok naar FC Barcelona en De Ligt ging naar Juventus, waarna beide clubs 75 miljoen neertelden. De Mos vindt Gravenberch echter nog meer waard. "Ik heb zondag al op Twitter gezegd dat hij het grootste talent is dat we de laatste jaren hebben gezien", zegt de analist tegen het Eindhovens Dagblad. "Dat is inclusief De Jong en De Ligt. Hij gaat een gigantisch bedrag opleveren en is dusdanig goed, dat hij alleen geschikt is voor Real Madrid of Barcelona."

Gravenberch zorgt ervoor dat de financiële situatie van Ajax rooskleurig is en de voormalig trainer van zowel PSV als de Amsterdammers weet dan ook dat het gat in de toekomst moeilijker wordt om te overbruggen. "Als je de berichten over de jaarcijfers van PSV mag geloven, zal je aan het einde van de rit toch twee bepalende spelers moeten verkopen om een plusje te draaien. Dat hoeft Ajax niet, want zij hebben goud in handen met Devyne Rensch, Jurriën Timber en vooral met Gravenberch."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws