Groenendijk spreekt van miscommunicatie met PEC: 'Dat merkte ik op de terugweg'

Groenendijk spreekt van miscommunicatie met PEC: 'Dat merkte ik op de terugweg'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 10:33wo 24-02-2021 om 10:33

Fons Groenendijk sprak met PEC Zwolle over een dienstverband in Overijssel, maar twijfelde op de terugweg al of hij de aanbieding zou aannemen. De 56-jarige trainer kon het seizoen afmaken, waarna Art Langeler het stokje over zou nemen.

Groenendijk was in de veronderstelling dat hij als hoofdtrainer aan het werk zou gaan, maar de communicatie met PEC was niet optimaal. "Daar ging iets niet helemaal goed en dat merkte ik op de terugweg al", zegt hij tegen Voetbal International. "Verschillende dingen liepen door elkaar. De insteek was dat ik als hoofdtrainer het seizoen zou afmaken."

Vervolgens verschenen berichten waarin gezegd werd dat de Leidenaar assistent zou worden van Langeler. "De club zou op zoek gaan naar een assistent, maar dat was een ander punt. Ik zag allerlei berichtgeving voorbijkomen dat mijn naam daar automatisch aan werd gekoppeld. Maar ik ben gewoon geen assistent-trainer."

De trainer belde PEC af, maar hoopt wel dat hij spoedig weer aan de slag kan. "Het gevoel is goed en ik ben klaar voor een nieuw avontuur. Maar het plaatje en het gevoel moet wel kloppen, dat is duidelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws