Ten Hag gunt Promes een transfer: 'Mocht het doorgaan, daar gaan we van uit'

Ten Hag gunt Promes een transfer: 'Mocht het doorgaan, daar gaan we van uit'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 12:30wo 24-02-2021 om 12:30

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 11:12do 25-02-2021 om 11:12

Quincy Promes is op weg naar Spartak Moskou, zo bevestigt Ajax-trainer Erik ten Hag. De coach van de Amsterdammers zegt dat de deal nog niet helemaal rond is, maar hij verwacht dat dat een kwestie van tijd zal zijn.

Woensdagochtend kwam ESPN met het bericht dat Promes in het vliegtuig naar Rusland was gestapt om de transfer naar Spartak rond te maken. Ten Hag houdt op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-treffen met Lille OSC nog een slag om de arm. "Het is nog in de maak en er moeten nog handtekeningen worden gezet, maar het lijkt erop dat het die kant uitgaat."

De Tukker zal Promes, die naar verluidt voor 3,5 jaar gaat tekenen in Moskou, gaan missen. "Quincy is een geweldige speler en ik heb een geweldig verleden met hem. Hij heeft het hier vorig jaar fantastisch gedaan en ook in de Champions League, met veel goals. Ik gun hem deze stap en het is een goede stap voor hem. Mocht het doorgaan natuurlijk, maar daar gaan we wel van uit."

De aanvaller vroeg zelf aan Ten Hag of hij mocht vertrekken. "We stonden er eigenlijk niet echt voor open, met alle wedstrijden die we hebben. Uiteindelijk hebben we een alternatief gevonden (met Oussama Idrissi, red.) en de switch gemaakt om wel mee te werken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws