PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: 'Hij is terug en zit bij de selectie'

PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: 'Hij is terug en zit bij de selectie'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 12:54wo 24-02-2021 om 12:54

PSV kan donderdag in de allesbeslissende return tegen Olympiakos weer beschikken over Mohamed Ihattaren. De talentvolle spelmaker liet de heenwedstrijd in Griekenland aan zich voorbij gaan wegens ziekte.

Ihattaren was ook afwezig toen PSV het in de competitie opnam tegen Vitesse (3-1), maar op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd liet trainer Roger Schmidt weten dat zijn aanvallende middenvelder er nu wel bij kan zijn. "Hij is terug en zit bij de selectie", klonk het uit de mond van de Duitse oefenmeester.

Of Olivier Boscagli ook mee kan spelen is nog niet duidelijk. De Fransman viel geblesseerd uit in Piraeus en werd daar bijzonder ongelukkig vervangen door Timo Baumgartl. Als de linkspoot niet fit is, zal Nick Viergever waarschijnlijk zijn plek innemen. Schmidt heeft in ieder geval nog hoop. "We hebben nog één training te gaan, dus we moeten dat aankijken."

De wedstrijd tussen PSV en Olympiakos begint donderdagavond om 21.00 uur in het Philips Stadion. De Eindhovenaren moeten met twee goals verschil winnen en daarbij niet twee of meer tegengoals krijgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws