Ajax op zoek naar oplossing voor Onana: 'In gesprek, ook over contractsituatie'

Ajax op zoek naar oplossing voor Onana: 'In gesprek, ook over contractsituatie'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 12:59wo 24-02-2021 om 12:59

Laatste update: woensdag 24 februari 2021 om 13:00wo 24-02-2021 om 13:00

Erik ten Hag en de clubleiding van Ajax zoeken naar een oplossing voor Andre Onana. De doelman is voor twaalf maanden geschorst en mag niet met het Ajax-elftal meetrainen. Ten Hag geeft aan dat er achter de schermen gewerkt wordt aan de situatie.

"We zijn met hem in gesprek, de club is met hem in gesprek", begint Ten Hag op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Lille OSC van donderdagavond. "Ook over zijn contractsituatie. In de hele constructie wordt het plan meegenomen hoe je verder gaat en dit overbrugt. Er is veel afhankelijk van wat het CAS gaat beslissen."

Ajax denkt erover na om Onana op een ander veld, met een andere trainer, te laten trainen. "Al dit soort opties passeren de revue. Die gaan we op een rij zetten om te kijken hoe we de samenwerking in gaan vullen", geeft Ten Hag aan, die niet veel kwijt wil over een mogelijke contractverlenging van de doelman uit Kameroen. "Ik heb nog geen signalen gekregen. We zijn in gesprek met hem. Over de inhoud van die gesprekken kan ik niets kwijt", sluit de Ajax-trainer af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws