Tadic: 'Niet het beste Ajax waar ik in speelde, maar we doen het wel heel goed'

Tadic: 'Niet het beste Ajax waar ik in speelde, maar we doen het wel heel goed'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 15:45wo 24-02-2021 om 15:45

Dusan Tadic stelt dat Quincy Promes gemist zal worden bij Ajax. De vleugelaanvaller vertrok woensdag definitief naar Spartak Moskou en dat vindt de captain van de Amsterdammers jammer.

Tadic, die Promes al kende van hun gezamenlijke periode bij FC Twente, kon goed met de aanvaller opschieten. "Natuurlijk gaan we hem missen", zegt de Serviër tegenover ESPN. "Quincy is echt een leuke jongen en een hele goede speler. We hebben een fijne tijd gehad samen en dat ga ik zeker missen."

Zonder de Amsterdammer moet Ajax donderdag aanstaande een goed resultaat neerzetten tegen Lille OSC om op die manier de volgende ronde van de Europa League te halen. Tadic erkent op de persconferentie dat zijn ploeg er goed voor staat. "Dit is niet het beste team waar ik in gespeeld heb, maar we doen het goed en dat moeten we blijven doen. Als we blijven uitvoeren wat de trainer ons vraagt, hebben we de zaken goed in orde."

Als Ajax het doel schoonhoudt of maar één tegentreffer krijgt, zit het bij de laatste zestien ploegen in de Europa League. De heenwedstrijd in Lille werd met 2-1 gewonnen en dat gebeurde mede dankzij Tadic. De 32-jarige linkspoot benutte een twijfelachtige penalty, waarna Brian Brobbey Ajax even later de winst bezorgde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws