Velthuizen staat voor bliksemrentree in Eredivisie: Piet is behoorlijk fit

Velthuizen staat voor bliksemrentree in Eredivisie: "Piet is behoorlijk fit"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 23:26wo 24-02-2021 om 23:26

Piet Velthuizen staat voor een bliksemrentree in de Eredivisie. Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee denkt op korte termijn een beroep te kunnen doen op de ervaren doelman, die Yanick van Osch en Alexei Koselev moet vervangen.

Fortuna heeft een acuut keepersproblemen, nu Van Osch de komende weken buitenspel staat met een blessure en Koselev bezig is met een transfer naar het buitenland. Woensdag meldde Velthuizen zich in Sittard en de ervaren Nijmegenaar (34) maakte meteen indruk op Ultee. "Piet is behoorlijk fit", laat de trainer optekenen door Voetbal International.

Velthuizen, die één keer uitkwam voor het Nederlands elftal, was de laatste jaren actief bij AZ en Telstar, maar voor beide clubs keepte hij geen officiële wedstrijden. Daar komt bij Fortuna mogelijk snel verandering in. Volgens VI 'lijkt de kans groot' dat Velthuizen zondag onder de Limburgse lat staat tegen FC Groningen. "De komende dagen kijken en praten we verder, willen we ook weten hoe Piet er zelf in staat", aldus Ultee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws