Utrecht en Janssen brengen contractnieuws naar buiten: 'Captain +1'

Utrecht en Janssen brengen contractnieuws naar buiten: 'Captain +1'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 18:05do 25-02-2021 om 18:05

Willem Janssen en FC Utrecht gaan langer met elkaar door. De aanvoerder van de club uit de Domstad heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd. In de deal is ook een optie opgenomen om het contract volgend seizoen wederom te verlengen.

Dat meldt Utrecht via officiële kanalen. Janssen en Utrecht hebben daarnaast afgesproken dat de verdediger na zijn actieve carrière een andere voetbaltechnische rol binnen de club gaat bekleden.

"Onze captain is weer helemaal terug", reageert technisch directeur Jordy Zuidam op de contractverlenging van Janssen. De 34-jarige verdediger lag er vorig jaar lang uit met een blessure. "Bewonderingswaardig hoe hij weer is opgestaan na een zware blessure, zeker op zijn leeftijd."

Janssen speelt nog steeds een belangrijke rol in de plannen van de club, zo geeft Zuidam aan. "Op de eerste plaats vanwege zijn kwaliteiten als voetballer, maar ook door zijn ervaring, persoonlijkheid en coaching. Bovendien is Willem ook buiten de lijnen een voortreffelijke ambassadeur van de club. Een echt uithangbord. We zijn er blij mee dat we nog zeker een jaar gebruik kunnen maken van zijn diensten en gaan daarna met elkaar in gesprek over hoe de toekomst er na het seizoen 2021/2022 uitziet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws