'Brobbey twijfelt bij Ajax, ene keer wil hij blijven en dan toch weer weg'

'Brobbey twijfelt bij Ajax, ene keer wil hij blijven en dan toch weer weg'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 07:54za 27-02-2021 om 07:54

Brian Brobbey schijnt te twijfelen over zijn toekomst. Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf denkt dat Ajax er goed aan doet om nog een poging te wagen bij de negentienjarige spits, die in principe transfervrij vertrekt uit Amsterdam.

Brobbey mist naar verluidt perspectief bij Ajax en kiest eieren voor z'n geld. RB Leipzig wil hem hebben. "Ik denk dat Ajax nog steeds een poging moet doen om hem te houden. Ik weet niet hoe Brobbey er nu zelf instaat. De ene keer wil hij weer blijven en dan toch weer weg. Hij neigt nog steeds naar RB Leipzig, maar wellicht kan Ajax een hele serieuze poging doen om hem te behouden. Dat zou voor iedereen het beste zijn", zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Collega Valentijn Driessen sluit zich daarbij aan. "Als Ajax écht wil, dan kunnen ze hem houden. Dan bieden ze zoveel waardoor hij niet kan weigeren. Desnoods bied je hetzelfde als Leipzig. Maar voor de mensen om hem heen moeten ook gezorgd worden. Mino Raiola is zijn zaakwaarnemer. Als je als speler van Raiola een aflopend contract hebt, moet je wel over de brug komen. Ajax heeft Haller, maar bij Leipzig zou Brobbey best eens eerste spits van kunnen worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Brobbey moet alsnog bijtekenen

Ja
84%
Nee
16%
(12204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws