Breaking news

LIVE: Ajax stelt teleur, maar blijft schadevrij voor Roma-uit (gesloten)

'Dit zagen we niet aankomen, we laten elkaar in de steek, het is gewoon klote'

'Dit zagen we niet aankomen, we laten elkaar in de steek, het is gewoon klote'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 08:25za 27-02-2021 om 08:25

Laatste update: zaterdag 27 februari 2021 om 12:48za 27-02-2021 om 12:48

Mitchell van Bergen is verslagen na de verrassende nederlaag van sc Heerenveen tegen PEC Zwolle. Zijn ploeg ging vrijdagavond met 4-1 onderuit en heeft nog maar een paar dagen om zich voor te bereiden op de bekerwedstrijd tegen Ajax. 

"Dit zagen we niet aankomen", zegt Van Bergen tegen ESPN. "We waren niet scherp en laten elkaar in de steek. Het is zo. Als team zijn we dit seizoen heel sterk en dan zit er zo'n wedstrijd tussen. Dat is gewoon klote."

Heerenveen en uitwedstrijden, het is dit seizoen nog geen gelukkige combinatie gebleken. De Friezen staan tiende. "Het is klote dat je in het rechterrijtje staat, we willen graag naar het linkerrijtje. Thuis of uit moet geen verschil maken als je in lege stadions speelt, vind ik. Maar ook niet in volle stadions. Het gaat wat lastiger uit, maar ik weet niet waar het aan ligt."

Aanstaande woensdag staat 'de wedstrijd van het jaar' tegen Ajax op het programma, zo duidt de verslaggever van ESPN aan. "Morgen (zaterdag, red.) moeten we gewoon weer verzamelen en zullen we positief naar elkaar moeten kijken. Zo is profvoetbal ook. Je moet gewoon door. De wedstrijd tegen Ajax is voor ons heel belangrijk, dus we moeten die volle bak proberen te winnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws