'Eerlijk mens' Bosz hoeft niet te vrezen bij Leverkusen: 'Hij is ons Plan B'

'Eerlijk mens' Bosz hoeft niet te vrezen bij Leverkusen: 'Hij is ons Plan B'

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 11:05zo 28-02-2021 om 11:05

Bij Bayer Leverkusen heeft men nog steeds het volste vertrouwen in Peter Bosz. Zijn ploeg werd afgelopen donderdag verrassend uitgeschakeld in de Europa League: het Zwitserse Young Boys was te sterk. Leverkusen-directeur Rudi Völler spreekt zijn vertrouwen uit in Bosz.

Het gaat de laatste weken wat minder bij Leverkusen, maar dat is voor de club geen reden om te gaan twijfelen aan de Nederlandse oefenmeester. "Peter Bosz is ons Plan B", geeft Völler aan in een interview met BILD. "Iedereen is enthousiast over zijn speelstijl, hij past perfect bij de club", aldus de Leverkusen-directeur, die Bosz een 'eerlijk mens' noemt. "Misschien is hij zelfs té eerlijk en kritisch over zichzelf. Hij praat niets goed."

Völler heeft het volste vertrouwen in Bosz, maar stelt wel dat de resultaten beter moeten. De laatste weken ging Leverkusen meermaals onderuit. "We zijn een aangeslagen bokser en moeten in de Bundesliga de aansluiting met de Champions League-plaatsen behouden", sluit Völler af.

Bosz speelt met zijn Leverkusen zondagmiddag de belangrijke Bundesliga-wedstrijd tegen SC Freiburg. De aftrap in de BayArena is om 18.00 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws