Breaking news

LIVE: Ajax begonnen aan uitduel met RKC, tussen Europa League-tweeluik door

Politie: twee aanhoudingen na PSV - Ajax, Tadic en andere Ajax-spelers belaagd

Politie: twee aanhoudingen na PSV - Ajax, Tadic en andere Ajax-spelers belaagd

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 08:54ma 01-03-2021 om 08:54

De politie bevestigt twee personen te hebben aangehouden na PSV - Ajax. Op weg naar de spelersbus voor het Philips Stadion werden de spelers van Ajax belaagd. De woede richtte zich vooral op Dusan Tadic.

De spelers van Ajax moesten een uur na de intense topper tegen PSV (1-1) naar de spelersbus worden begeleid door beveiligers. Dat verliep niet zonder slag of stoot: de Ajacieden werden belaagd door boze PSV-supporters en Tadic kreeg iets naar zijn hoofd gegooid.

De politie heeft twee mensen aangehouden vanwege het plegen van wanordelijkheden en het verstoren van de openbare orde. "Een persoon gooide iets richting Tadic en de ander gooide iets naar andere spelers van Ajax", aldus een woordvoerster van de politie tegen het ANP. "Verder is de middag rustig verlopen." Inmiddels zijn de personen weer op vrije voeten.

De supporers waren vanwege het coronavirus nog niet welkom in het Philips Stadion. Tientallen fans verzamelden zich na afloop bij de uitgang, waar de spelers van Ajax werden opgewacht. Met name Tadic was gebeten hond na zijn aanvaring met Denzel Dumfries.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws