De Mos opent aanval op 'te machtige' Raiola: 'KNVB zou er wat aan moeten doen'

De Mos opent aanval op 'te machtige' Raiola: 'KNVB zou er wat aan moeten doen'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 13:45ma 01-03-2021 om 13:45

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 13:58ma 01-03-2021 om 13:58

Aad de Mos opent de aanval op Mino Raiola. De zaakwaarnemer zou te veel macht hebben en maakt zijn spelers gek. Mohamed Ihattaren geldt volgens de oud-trainer van onder meer PSV en Ajax als het nieuwste slachtoffer.

"Die is uit op een breuk", zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad over Raiola. "Hij heeft te veel macht in Nederland en de KNVB zou daar wat aan moeten doen. Op dit moment kan hij clubs tegen elkaar uitspelen. Die komen in een positie dat Raiola sterker is dan Arnesen (Feyenoord), De Jong (PSV) en Overmars (Ajax) en dan wordt het heel vervelend."

Raiola hekelde in interviews met De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad de handelwijze van PSV en trainer Roger Schmidt met Ihattaren. De Mos ziet een patroon. "Raiola geeft altijd clubs de schuld, het ligt nooit aan zijn spelers. Of het nou Manchester United, AC Milan, PSV of Ajax is: iedereen krijgt de schuld. Behalve zijn vrienden bij Juventus, waar hij De Ligt naartoe heeft gebracht."

De Mos signaleert dat clubs 'lijden onder de nukken' van Raiola. "Meneer heeft vanuit zijn ivoren toren altijd heel grote uitspraken richting trainers. Nou, ik houd van mensen die integer zijn en het voetbal dienen. Maar hij dient het voetbal en de speler hier niet mee. Voor mij zou het ook een makkie zijn om De Ligt weg te brengen, daar hoef je geen Raiola voor te heten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: PSV kan Ihattaren beter verkopen

Eens
86%
Oneens
14%
(6415 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws