Raiola haalt uit naar Schmidt en kondigt gesprek met PSV aan: 'Nog nooit gezien'

Raiola haalt uit naar Schmidt en kondigt gesprek met PSV aan: 'Nog nooit gezien'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 06:55ma 01-03-2021 om 06:55

Mino Raiola haalt in De Telegraaf hard uit naar Roger Schmidt. De PSV-trainer ligt voor de tweede keer dit seizoen overhoop met Mohamed Ihattaren, die een groot probleem lijkt te hebben. Raiola hekelt de manier waarop PSV met Ihattaren omgaat.

Ihattaren zat zondag in zijn appartement op een halve kilometer van het Philips Stadion, terwijl PSV gelijkspeelde tegen Ajax (1-1). Kort voor de wedstrijd bracht de club een vernietigend statement naar buiten, waarin stond dat 'de voltallige staf, spelersgroep en directie er de afgelopen periode alles aan heeft gedaan Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV, maar hij die mogelijkheid niet heeft aangegrepen'.

Raiola kan dat niet begrijpen. "Ik ben het niet eens met het statement en ook niet met de beslissing", reageert één van 's wereld grootste zaakwaarnemers in De Telegraaf. "Ik wil hier een hartig woordje over spreken met PSV."

"Ik vind dat deze trainer de weg kwijt is, wanneer hij zijn eigen mening moet laten rechtvaardigen door de spelersgroep (PSV haalde de spelersgroep aan in het statement, red.). Dan kunnen we beter thuisblijven. Neemt hij volgende week zijn partner mee om te vertellen wat die van zijn beslissingen vindt? Dit heb ik nog nooit gezien en het slaat nergens op. Van wat ik heb begrepen, wordt dit niet eens gedragen door de spelersgroep."

De nieuwe ontwikkelingen zetten de gesprekken over een eventuele contractverlenging op scherp. Raiola zou binnenkort naar Eindhoven komen om te praten over de medio 2022 aflopende verbintenis van Ihattaren. "Het is wat het is", aldus de zaakwaarnemer. "Niet iedere trainer past bij iedere speler en andersom. Dat heb ik met de grootste spelers meegemaakt en dat is niet zo erg. Maar wat deze trainer in de communicatie laat zien, is heel slap. Ik ga dit met de clubleiding bespreken, maar hou er niet van derde partijen erbij te betrekken. Ik vind dit PSV-onwaardig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Ihattaren bezig aan zijn laatste maanden als PSV'er?

Ja
94%
Nee
6%
(5678 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws