Breaking news

LIVE: Ajax speelt tegen zichzelf bij RKC en wordt gered door de lat

Vernietigende kritiek op 'enfant terrible' Ihattaren: 'Geen club wil hem hebben'

Vernietigende kritiek op 'enfant terrible' Ihattaren: 'Geen club wil hem hebben'

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 14:36zo 28-02-2021 om 14:36

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 14:43zo 28-02-2021 om 14:43

Mohamed Ihattaren is bezig zijn carrière te vergooien. Dat stelt ESPN-analist Marciano Vink, die geen goed woord over heeft voor de negentienjarige PSV'er.

De spelersgroep, technische staf en directie hebben er alles aan gedaan om Ihattaren weer op het rechte pad te krijgen, aldus PSV zondagmiddag in een officiële verklaring. Maar met zijn gebrekkige instelling heeft de aanvallende middenvelder het opnieuw verpest.

"Hij moet gewoon heel snel volwassen gaan worden", stelt Vink in de studio van ESPN. "De mensen om hem heen, zoals Mino Raiola en zijn familie, moeten hem helpen, want op deze manier vergooit hij niet alleen zijn geloofwaardigheid, maar ook zijn carrière."

"Geen enkele club uit het buitenland zal Ihattaren nu nog oppikken, tenzij Mino weer zijn werk gaat doen", vervolgt Vink. "Maar hij komt dan sowieso binnen als enfant terrible."

Vink zet ook vraagtekens bij het gedrag van Ihattaren op social media, waar hij vaak toenadering zoekt tot Ajax. "Waarom zou je dat doen? Nergens voor nodig", aldus de oud-international. "Ga gewoon voetballen. Fit is hij nog niet geweest. We zitten in februari, dat kan echt niet. Ik vind het echt kinderlijk gedrag."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws