Letsch vol vertrouwen naar 'wedstrijd van het jaar': 'Vitesse heeft favorietenrol'

Letsch vol vertrouwen naar 'wedstrijd van het jaar': 'Vitesse heeft favorietenrol'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 17:21ma 01-03-2021 om 17:21

Vitesse-trainer Thomas Letsch bereidt zich met zijn ploeg tot in de puntjes voor op het bekertreffen met VVV-Venlo. Dinsdagavond staan de twee ploegen tegenover elkaar in de halve finale van de KNVB Beker.

Vitesse heeft de laatste training afgewerkt in het eigen stadion en gaat dinsdag ook naar een hotel om zich daar optimaal voor te bereiden op de halve finale. "We willen niets aan het toeval overlaten", vertelt Letsch in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Daarom hebben we ook op strafschoppen getraind. Ook al willen we de klus al eerder klaren. Maar alles telt. Wij willen naar de finale."

Letsch heeft mede door de 4-1 overwinning op VVV van dit weekend alle vertrouwen in een goede afloop. Dinsdagavond zijn de Limburgers opnieuw de tegenstander in het GelreDome. "Vitesse heeft de favorietenrol. Maar op voetbaltechnisch vlak moeten we alles weer laten zien. Iedereen weet dat de belangen groot zijn, iedereen moet op en top zijn. Dit is voor ons, iedereen bij Vitesse, ontzettend belangrijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws